Családi dráma

Tragédia Svájcban: kisgyermekeivel vetette magát a mélybe az apa

Egy apa kisgyermekeivel vetette magát a mélybe egy turistalátványosságként ismert magaslatról Neuchatel kantonban.

2015.08.15 09:03MTI

A hatóságok egy aggódó családtag telefonhívása nyomán indultak a 45 éves férfi és két kicsiny, 2, illetve 3 éves gyermeke keresésére helikopterrel és rendőrkutyákkal a festői szépségű Creux du Van természeti képződményhez, egy amfiteátrumszerű, 150 méter magas sziklához, amelynek lábánál meg is találták az apa és a gyermekek holttestét. A férfi búcsúlevelet hagyott hátra, amelyben gyermekfelügyeleti gondjaira célzott.

A családi tragédia helyszínétől több száz méterre a rendőrök találtak egy rejtélyes, negyedik holttestet is, egy nő tetemét, akinek halála az első jelek szerint nem függ össze a többes öngyilkossággal. Úgy tűnik, hogy nem a gyermekek anyja, és egyelőre halálának oka sem ismert.

Az AFP úgy értesült, hogy a családi tragédia áldozatai franciák.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.