Óriás

Hercules hajtott végre kényszerleszállást Eindhovenben

Egy, az eindhoveni repülőbázisra tartó Hercules C130-es katonai szállító gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania hétfőn, Hollandiában.

2015.07.14 00:07ma.hu
anp

Repülés közben a négy hajtómű egyikénél olajszivárgást tapasztaltak. A pilóta a hibás motort leállította és a három működő hajtóművel visszarepült.

„Minden rendben, problémamentes.” mondta a leszállás előtt a repülőbázis szóvivője. Úgynevezett kontrollált körülmények közötti leszállás történt.

A biztonsági protokollnak megfelelően a kifutón egy tűzoltóautó is készenlétben állt. A Herculest leszállást 12:35-re várták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.