Korlátozzák a terroristák Irakba áramlását!

Bush az iraki erőszak megfékezését kérte Irántól és Szíriától

George Bush amerikai elnök szombaton felszólította Iránt és Szíriát, hogy tegyenek többet az iraki erőszak megfékezésére.

2008.01.12 10:14MTI

A legnagyobb kuvaiti amerikai támaszponton elmondott beszédében az amerikai elnök felhívta Szíriát, hogy korlátozza "a terroristák Irakba áramlását", Iránt pedig arra intette, hogy szüntesse be a koalíciós erőket és az iraki hadsereget támadó milíciák támogatását.

Miután tárgyalt David Petraeus tábornokkal, az Irakban állomásozó amerikai erők főparancsnokával és Ryan Crockerrel, az Egyesült Államok bagdadi nagykövetével, Bush kijelentette: az iraki biztonsági helyzet javulása lehetővé teszi bizonyos amerikai erők hazatérését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.