Őserdő

Lezuhant egy kisrepülő: egy anya és kisfia túlélte a balesetet

A szerencsétlenség után napokig tartott a felkutatásuk az őserdőben.

2015.06.26 18:24MTI

Szinte sértetlenül túlélte egy fiatal anya és néhány hónapos csecsemője egy kisrepülőgép lezuhanását a kolumbiai őserdőben.

A 18 éves Nelly Murillóra és Yudier Moreno nevű kisfiára több nappal a szerencsétlenség után találtak rá az ország északnyugati részén, egy rendkívül nehezen megközelíthető helyen, a lezuhant Cessna 303 roncsától nem messze - közölték szerdán a hatóságok.

Antioquia tartomány légierejének parancsnoka, Hector Carrascal csodának nevezte anya és gyermeke megmenekülését. Az anya könnyű sérülésekkel, a kicsi pedig teljesen sértetlenül élte túl a zuhanást. Megtalálásuk után helikopterrel szállították őket a legközelebbi kórházba.

A nő és gyermeke légitaxival utazott Nuqui és Quibdo városok között, amikor a szerencsétlenség történt. A pilóta életét vesztette a balesetben, amelynek okát még vizsgálják.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.