Legkevesebb 27 halott

Mészárlás egy turisták által kedvelt tunéziai nyaralóhelyen

Fegyveresek legkevesebb 27 embert megöltek a tunéziai Szúsza város kedvelt strandján.

2015.06.26 14:59MTI

Lövöldözés volt egy turisták által látogatott szállodánál Tunéziában, a Földközi-tenger partján fekvő Szúsza városban pénteken - közölte egy biztonsági illetékes. A tunéziai állami televízió híradása szerint a támadásnak több áldozata van. A hatóságok ezt egyelőre nem erősítették meg.

A Daily Mail szerint legkevesebb 27 áldozata van a merényletnek, amelyet az ISIS terroristái követtek el. Szemtanúk beszámolója szerint a fővárostól 140 kilométerre fekvő üdülőhelyen nagy a káosz.

A Sky News-nak egy brit turista azt mondta, hogy egy nagy robbanást is lehetett hallani. A belügyminisztérium a BBC-vel azt közölte, hogy az egyik terroristát agyonlőtték.

A tuniszi Bardo Múzeum látogatói ellen márciusban elkövetett iszlamista terrortámadás óta magas fokú készültségben vannak a tunéziai biztonsági szolgálatok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.