EU

Még nem tudták elemezni a görög javaslatokat

Athén új javaslatai üdvözlendő és pozitív lépésnek tekinthetőek, de az idő rövidsége miatt egyelőre nem lehetett őket átfogóan elemezni, ezért folytatódnak a tárgyalások a görög mentőcsomag és reformprogram fennmaradó, utolsó részéről.

2015.06.22 15:28MTI

- közölte hétfőn, az eurózóna pénzügyminisztereit tömörítő Eurócsoport tanácskozását követően Jeroen Dijsselbloem holland pénzügyminiszter, a tanácskozás elnöke.

A holland politikus tudatta, hogy a reggel kapták meg a görög javaslatcsomagot, és először a mentőcsomag és a reformprogram koordinálásáért és ellenőrzéséért felelős intézményeknek, az Európai Bizottságnak, az Európai Központi Banknak és a Nemzetközi Valutaalapnak kell véleményt mondania róla, ezért még a délután folyamán folytatódnak az egyeztetések, hogy még a hét hátralévő részében meg lehessen állapodni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.