Twitter

Határzár: az ET emberi jogi biztosa szerint meggondolatlan a döntés

Meggondolatlanság Magyarország terve, hogy kerítéssel állja útját a migránsoknak - így reagált az egyik mikroblogon közzétett rövid üzenetben csütörtökön az Európa Tanács emberi jogi biztosa, Nils Muizieks a szerdai budapesti bejelentésre.

2015.06.18 11:52MTI

A lett politikus úgy ítélte meg, hogy a menedékkérelem akadályozása helyett az ahhoz való hozzáférésre kellene helyezni a hangsúlyt.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán jelentette be, a kormány arról döntött, hogy a magyar-szerb határ 175 kilométeres szakaszán négy méter magas kerítést kell építeni, az intézkedést Pintér Sándor belügyminiszternek jövő szerdáig kell előkészítenie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.