PR

NATO-reklámfilm a balti hadgyakorlatról

Látványos videón promótálja a NATO a BALTOPS2015 néven futó hadgyakorlatát.

2015.06.15 10:11ma.hu

Talán csak Spielberg Ryan közlegény megmentése inspirálhatta a NATO-t, hangulatában mindenesetre emlékeztet a normandiai partraszállás jeleneteire a balti hadgyakorlat "videóklip"-je - természetesen vértelen változatban.

17 NATO-szövetséges több ezer katonája vesz részt egy multinacionális gyakorlaton, amelyben 49 hajó, 61 repüőgép, 1 tengeralattjáró ont ki magából 700 csapatot.

A balti-tenger övezte helyszínek: Lengyelország, Svédország és Németország.

Thousands of military personnel are taking part in a multinational exercise involving 49 ships, 61 aircraft, 1 submarine, and a combined landing force of 700 troops.17 NATO Allied and partner nations are participating in BALTOPS 2015, which takes place in Poland, Sweden, Germany, and throughout the Baltic Sea.

Posted by NATO on 2015. június 15.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.