Agydaganattal küzdött

Elhunyt Joe Biden fia

Elhunyt szombaton Beau Biden, Joe Biden amerikai alelnök idősebb fia.

2015.05.31 08:40MTI

Az ifjabb Biden korábban Delaware állam főügyésze volt, és azt tervezte, hogy jelölteti magát a kormányzói tisztségre is ott. Öt évvel ezelőtt enyhe agyvérzést szenvedett, tavaly pedig már rosszindulatú daganattal kezelték. Az elmúlt hónapokban agydaganattal küzdött, de a betegség végül legyőzte - derül ki a sajtójelentésekből.

"Az egész Biden család elmondhatatlanul szomorú. Tudjuk, hogy Beau szellemisége mindannyiunkban tovább él, erős feleségén, Hallien és két rendkívüli gyermekén keresztül" - áll a közleményben.

Korábban Barack Obama elnök is méltatta Beau Bident, aki - mondta - "apjához hasonlóan jó, nemes lelkű, mélyen hívő ember volt". Az elnök most jelezte, hogy családjával együtt osztozik Bidenék gyászában.

Joe Biden egy gyermekét és feleségét már elvesztette 1972-ben autóbalesetben. Az alelnöknek még egy fia és egy lánya van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.