Bombafenyegetés miatt megszakították az adást

Javában zajlott a tévés tehetségkutató, amikor bombariadót kaptak élő adásban

Bombafenyegetés miatt megszakították csütörtök este a ProSieben német kereskedelmi televízió élő adását.

2015.05.15 06:39MTI

A Germany's Next Topmodel című tehetségkutató műsor döntőjének közvetítése 21 óra után szakadt meg, a képernyőn megjelent felirat szerint technikai hiba miatt. A csatorna reklámot, majd egy amerikai játékfilmet kezdett sugározni a műsor helyett.

A Bild című lap az online kiadásában azt írta, hogy a műsort bombariadó miatt állították le, és a helyszínről - egy mannheimi rendezvénycsarnokból - elkezdték kiterelni a nagyjából 8500 fős közönséget.

Később a csatorna a Twitter-oldalán megerősítette, hogy bombafenyegetést kaptak. A bejegyzés szerint a helyszínről mindenkit evakuáltak.

A helyi rendőrség szóvivője a Südwestrundfunk (SWR) regionális közszolgálati műsorszolgáltató társaságnak elmondta, hogy 21 óra körül egy ismeretlen telefonon robbantással fenyegetett, mire a műsor rendezői úgy döntöttek, hogy kiürítik a helyszínt.

http://www.bild.de/


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.