Lövöldözés volt

Véres féltékenységi jelenet egy svájci kisvárosban - öten meghaltak

Öten haltak meg egy lövöldözésben egy svájci kisvárosban, köztük a feltételezett tettes is, aki a jelek szerint végzett magával a gyilkosságokat követően.

2015.05.10 18:10MTI

A bűntény a német-svájci határhoz közeli, mintegy 4500 fő lakosú Würenlingenben történt vasárnapra virradó éjjel, nem sokkal éjfél előtt. A hatóságot a környéken lakók értesítették, miután lövéseket hallottak. A kiérkező rendőrök egy lakóházban és a ház előtt találtak rá a holttestekre.

Aargau kanton rendőrsége vasárnap délután rendkívüli sajtótájékoztató keretében számolt be a vizsgálat első eredményeiről. Elmondták, hogy feltehetően féltékenység áll a tragédia hátterében. Az SRF svájci közszolgálati televízió tudósítása szerint a rendőrség elmondta, hogy a lövöldöző, egy 36 éves, nős, háromgyermekes férfi a házban egy pisztollyal lelőtte apósát, anyósát és a sógorát. Ezután a szomszéd ház irányába indult, és a ház előtt találkozott az egyik szomszéddal, akit szintén lelőtt.

A férfi minden jel szerint ezután saját maga ellen fordította a fegyverét. A feltételezett tettesnek nem volt fegyvertartási engedélye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.