Iszlám Állam

Élve elégettek három irakit

Három iraki szunnitát végeztek ki pénteken az Iszlám Állam terroristái Bagdadtól nyugatra fekvő Anbár tartományban "az iraki hadseregnek való kémkedésért".

2015.02.07 08:10MTI

Az Iszlám Állam terrorszervezet élve elégetett három iraki férfit, akit azzal gyanúsítottak, hogy a bagdadi kormány számára kémkedett - jelentette szombaton al-Vaszat című bahreini újság iraki katonai forrásokra hivatkozva.

Három iraki szunnitát végeztek ki pénteken az Iszlám Állam terroristái Bagdadtól nyugatra fekvő Anbár tartományban "az iraki hadseregnek való kémkedésért". Az iszlám bíróság ítéletét nyilvánosan hajtották végre: a három férfit élve megégették.

A szélsőséges iszlamista terroristák nemrég tettek föl az internetre egy felvételt egy fogságukba esett jordániai hadipilóta elégetéséről. Jordánia bosszúhadjáratot hirdetett emiatt, és pénteken nagyszabású légi hadjáratot indított az Irak és Szíria nagy területét hatalmában tartó, magát kalifátusnak nevező Iszlám Állam ellen.

Az al-Vaszat hírét a RIA Novosztyi orosz hírügynökség idézte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.