Iszlám Állam

Állítólag élve elégették a jordániai pilótát a dzsihadisták

Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet kedden az interneten közzétett egy videofelvételt, amely állítása szerint a fogságában lévő jordániai pilóta élve elégetését ábrázolja.

2015.02.03 19:12MTI

A felvételek valódiságát független források egyelőre nem tudták megerősíteni.

A jordániai pilótát tavaly december 24-én fogták el a szélsőségesek Szíriában, miután lezuhant F-16-os vadászgépet. A pilóta Szíriában az Egyesült Államok vezette terrorellenes koalíció tagjaként támadást hajtott végre az IÁ hadállásai ellen. Az IÁ korábban azzal fenyegetőzött, végez a pilótával, ha a jordániai kormány nem enged szabadon egy halálra ítélt, bebörtönzött iraki dzsihadistát.

Forrás: SITE Intelligence Group


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.