Keresik a pilótát

Lelőtték az ukrán légierő gépét Luhanszkban

A pilóta után jelenleg is kutatnak a szakadárok.

2015.02.03 18:20MTI

A "Luhanszki Népköztársaság" erői lelőtték az ukrán légierő egy gépét, a pilóta katapultált - ezt Ihor Plotnickij, az önhatalmúlag kikiáltott "népköztársaság" vezetője jelentette be kedden.

Plotnickij szerint a repülőgép - feltehetően egy Szu-25 típusú csatarepülőgép - Irmino település közelében zuhant le. A pilóta után jelenleg kutatnak a szakadárok.

Előzőleg Eduard Baszurin, a "Donyecki Népköztársaság" "védelmi minisztériumának" szóvivője megerősítette, hogy lelőtték az ukrán légierő egy másik repülőgépét is. Néhány nappal korábban a szakadárok egy katonai helikoptert lőttek le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.