Időjárási helyzet

Százan repültek egymásba a sztrádán - képgaléria!

Elsődleges adatok szerint száz járművet is érint a tömegkarambol, mely az amerikai Interstate 93-as úton történt.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2015.01.03 08:54ma.hu

A weather.com cikke szerint legalább 100 jármű érintett abban a tömegbalesetben, mely még pénteken történt az I-93-as sztrádán, New Hampshire-nél.

Az autópálya New England-en halad át, mely az Amerikai Egyesült Államok egyik földrajzi régiója, Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island és Vermont államokat foglalja magába.

A térségben az amerikaiak által lassan már megszokott kemény tél uralkodik. Valószínűleg a hóvihar és hóátfúvások miatt történt a baleset, a szemtanúk és a rendőrség szerint is egyszerűen semmit sem lehetett látni. Rengeteg embert vittek kórházba, kisebb vagy komoly sérülésekkel.

Persze, nem ez az első eset, hogy teljes útlezárás van az Interstate 93-on, 2012-ben húsz autó csapódott egymásba, 2009-ben pedig 59 jármű szenvedett tömegbalesetet.

Kattintson a nagyobb képekért!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.