Időjárási viszonyok

Kétszázmillió amerikait fenyeget a hidegfront

Sarkvidéki örvény okozta rendkívüli hidegfront fogja megkeseríteni a hét elejétől 200 millió amerikai életét.

2014.11.10 07:25MTI

A Kanada felől érkező hideghullám a hét folyamán Észak-Dakotától Texasig terjed majd, és várhatóan a hét végére eléri a Bostont, New Yorkot, Philadelphiát, Baltimore-t és Washingtont is érintő I-95-ös közlekedési folyosót - közölte az amerikai meteorológiai szolgálat. Az elhúzódó fagy a várakozások szerint november második feléig is eltarthat.

A legkeményebb, mínusz 23 fok alatti hideg Fargo, Minneapolis, Chicago és St. Louis környékén lesz. A decemberi fagyokat idéző lehűlés, amely a Középnyugat északi részén, a Nagy-tavak vidékén és északkeleten havazást okoz majd, a leginkább az Egyesült Államok középső területein lesz érezhető,

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.