Végzetes kisiklás

Növekedett a moszkvai metróbaleset áldozatainak száma

Már 16-ra emelkedett a keddi moszkvai metróbaleset halálos áldozatainak száma.

2014.07.15 12:08MTI

Fotó: YouTube/RodionoffAli

Ezt a számot hivatalosan nem erősítették meg. A rendkívüli helyzetek minisztériuma azt közölte, hogy 12 ember vesztette életét. Korábban öt halottról tudtak.

Georgij Goluhov, a moszkvai főpolgármesteri hivatal egészségügyi főosztályának vezetője közölte, hogy 118 sérült utast vittek kórházba, akiknek fele súlyos állapotban van.

Az Interfax hírügynökség jelentése szerint a szerelvény vezetője is meghalt a közép-európai idő szerint reggel hét óra körül a moszkvai metró Arbatszko-Pokrovszkaja nevű, keletről északnyugatra vezető vonalán, a Park Pobedi és a Szlavjanszkij bulvar nevű állomások között történt súlyos balesetben. A szerelvény három vagonja siklott ki, közülük egy súlyosan megrongálódott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.