Ukrán válság

Putyin elrendelte az orosz-ukrán határ őrizetének megerősítését

Az orosz elnök a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) határőrizeti szolgálatának azzal az indoklással adta a parancsot, hogy kizárják az illegális határátlépéseket.

2014.06.07 14:25MTI

Az értesülést az orosz államfő sajtószolgálata közölte újságírókkal.

Putyin egy nappal azt követően rendelte el az intézkedést, hogy megbeszélést folytatott a világpolitika meghatározói közé tartozó több ország vezetőivel Franciaországban. A találkozón Barack Obama amerikai elnök arra szólította fel az orosz államfőt, szüntesse be a kelet-ukrajnai szakadároknak nyújtott támogatást, valamint ellátásukat a határon át fegyverrel és más eszközökkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.