Most nem jó megfigyelőnek lenni Ukrajnában

Az EBESZ egy újabb megfigyelő csoportjával szakadt meg a kapcsolat

Megszakadt a kapcsolat szerdán az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet egy második kelet-ukrajnai megfigyelő csoportjával is.

2014.05.28 20:55MTI
Forrás: Wikipedia

A 11 tagú csoport, amelynek egy osztrák tagja is van, Donyeckbe indult vissza, amikor a várostól nyugatra, Dnyipropetrovszk környékén megszakadt a kapcsolat vele.

Az EBESZ kijevi szóvivője nem tudott további részletekkel szolgálni. Csupán annyit mondott, hogy a megfigyelők még nincsenek a szállodában.

A megfigyelők járműveikkel Dnyipropetrovszk felé haladtak, amikor egy ellenőrző pontnál megállították őket.

Kedden este oroszbarát szakadár fegyveresek Donyeck közelében őrizetbe vették az EBESZ négy nemzetközi megfigyelőjét. Őket is egy ellenőrző pontnál tartóztatták fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.