Legalább heten vesztették életüket

Kigyulladt egy buszpályaudvar Dél-Koreában, halottak

Kigyulladt egy buszpályaudvar Dél-Korea fővárosa, Szöul közelében hétfőn, a balesetben legkevesebb heten meghaltak, negyvenegyen megsebesültek.

2014.05.26 20:18MTI

A lángok helyi idő szerint délelőtt csaptak fel a Szöultól északnyugatra fekvő Gojang város buszpályaudvarán, az épületegyüttes pinceszintjén lévő építési területen.

A halálos áldozatok száma tovább növekedhet, mivel a sebesültek közül ketten válságos állapotban vannak, és többeket súlyos sérülésekkel szállítottak a közeli kórházba.

Megfigyelők párhuzamot vontak a hétfői eset ás az áprilisban történt, több mint háromszáz halálos áldozattal járó kompszerencsétlenség között, amely felfedte, hogy Dél-Koreában gyakran hanyagul bánnak a biztonsági előírásokkal, és a katasztrófa-elhárítás rosszul működik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.