Több kisgyerek is megsérült

Ugrálóvárakat döntött fel a viharos szél egy spanyol autókiállításon

Felfújható ugrálóvárakat döntött fel az erős szél vasárnap a délkelet-spanyolországi Alicante városában, 23 ember - köztük több kisgyerek - megsérült.

2014.04.27 19:36MTI
elmundo.es

Szemtanúk elmondása szerint pár másodperc leforgása alatt az erős szél felborított és mintegy száz méteren keresztül magával sodort öt ugrálóvárat, amelyekben éppen gyerekek játszottak. Négy embert, köztük két gyereket kórházba kellett szállítani, a többi könnyebb sérültet a helyszínen látták el a mentők.

A baleset egy autókiállításon történt a tengerparti városban. A rendőrség lezárta a környéket és lefoglalta az ugrálóvárakat. Itt talált videót is >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.