Gyorsabban haladt a kelleténél

Kisiklott egy vonat a chicagói reptérnél, sokan megsérültek

Kisiklott egy vonat a chicagói O'Hare nemzetközi repülőtérnél, a balesetben 32 utas megsérült, de egyikük állapota sem életveszélyes.

2014.03.24 13:21MTI

A baleset helyi idő szerint hétfőre virradóra történt egy föld alatti megállóban, az Egyesült Államok egyik legforgalmasabb repülőtere mellett. A tűzoltóság egyik illetékese azt mondta, hogy a szerelvény átgázolt a reptér melletti utolsó megállón, "felszökött" a peronra, majd ráment a lépcsőre, illetve a mozgólépcsőre.

Brian Steele, egy helyi közlekedési vállalat szóvivője közölte, a hatóságok megpróbálnak fényt deríteni a baleset okára, de valószínűnek tűnik, hogy a szerelvény a kelletténél gyorsabban haladt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.