Heten meghaltak és több mint hetvenen megsérültek

Az építkezési vállalatot hibáztatják a pénteki súlyos vonatbalesetért a Cseh Vasutak

A pénteki súlyos csehországi vonatbalesetért, amelyben hét személy meghalt és több mint hetven megsérült, az az építkezési vállalat viseli a felelősséget, amely a leomlott hidat javította - állítja a cseh vasúti társaság.

Megrázó képek a balesetről! képgaléria

2008.08.09 10:17MTI

"A Cseh Vasutak nem érez semmiféle felelősséget a balesetért. A híd javítási munkálatairól minket az építkezési vállalat nem értesített" - jelentette ki szombaton a közszolgálati televízióban Petr Zaluda, a Cseh Vasutak vezérigazgatója. 

Szerinte ilyen munkák esetén a vasút a múltban mindig megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket, és sebességkorlátozást vezetett be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.