Forgalmas kereszteződésben

Három villamos ütközött - harminchárom sérült Rotterdamban

Három villamos ütközött össze egy rendkívül forgalmas kereszteződésben a hollandiai Rotterdamban, a baleset következtében harminchárom ember megsérült, többségük könnyebben.

2014.03.10 17:26MTI
freedigitalphotos.net

Az ütközés 12 óra 50 perckor történt a város déli részében. Nyolc mentőautó és egy mentőhelikopter érkezett a helyszínre. Elővigyázatosságból az összes sérültet kórházba szállították. Sokan mindössze nyak- és hátfájdalmakra panaszkodtak, voltak azonban olyanok is, akik csonttörést szenvedtek.

A baleset okát nem ismertették a hatóságok, a holland média azonban egy szemtanú beszámolójára hivatkozva arról tájékoztatott, hogy egy megállóban várakozó villamosba hátulról nagy sebességgel belerohant egy másik szerelvény és nekitolta az előtte lévő villamosnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.