Páncélozott járművek indultak Szimferopol felé

Orosz katonai gépek szálltak le Krímben

Orosz katonai szállító repülőgépek szálltak le a Krímben péntek este, és orosz páncélozott szállító harcjárművek indultak meg Szevasztopol irányából Szimferopol felé.

2014.02.28 18:48MTI
MTI, archív

Az Ukrainszka Pravda című ukrán hírportál értesülése szerint "már legalább" öt hatalmas Il-76-os gép ért földet a félszigeten, a Gvargyejszkij katonai repülőtér körzetében.

A portál "különböző forrásokra" hivatkozva arról is beszámolt, hogy az orosz fekete-tengeri flottának otthont adó Szevasztopolból tíz orosz harcjármű indult el az autonóm terület fővárosa, Szimferopol irányába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.