Pokolgép

Meghalt a bangkoki merényletben megsebesült 6 éves kislány

A kormányellenes tüntetések központjának számító téren robbant fel vasárnap a pokolgép, aminek következtében két ember azonnal meghalt, legalább huszonketten pedig megsebesültek.

2014.02.24 07:46MTI

Meghalt hétfőn Thaiföldön az a hatéves kislány, aki az előző napi bangkoki pokolgépes merényletben sebesült meg - közölték egészségügyi források.

A kormányellenes tüntetések központjának számító téren robbant fel vasárnap a pokolgép, aminek következtében két ember azonnal meghalt, legalább huszonketten pedig megsebesültek. A támadás néhány órával azután történt, hogy Jinglak Sinavatra miniszterelnök támogatói azt ígérték, szigorúan lépnek fel a főváros bizonyos részeit megbénító kormányellenes demonstrálókkal szemben.

A pokolgép a téren található Big C szupermarket épülete előtt robbant fel. Egy 12 éves fiú és egy 59 éves nő életét vesztette. Megsebesült a 12 éves fiú hatéves húga is, ő hétfőn meghalt. A sebesültek között még két gyerek van, az egyiknek, egy kilencéves fiúnak fejsérülése van, intenzív osztályon ápolják.

A Szuthep Thaugszuban vezette Demokrata Párt hívei közel négy hónapja követelik az általuk korruptnak tartott kormány távozását, azt állítva, hogy a demokratikusan megválasztott vezetés valójában Jinglak bátyja, a 2006-ban a hadsereg által eltávolított, majd a börtön elől külföldre menekült korábbi kormányfő, Thakszin Sinavatra irányítása alatt áll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.