8 férfi, 8 nő

Olasz kormányváltás - Renzi bemutatta az új kormányt

Matteo Renzi hangoztatta, reméli, hogy kormánya konkrét válaszokat tud majd adni Olaszországnak és reményt, amelyre elsősorban a fiatal generációnak van szüksége.

2014.02.21 20:05MTI

Nyolc férfi és nyolc nő miniszterből áll Matteo Renzi leendő reformkormánya, melyet az új olasz miniszterelnök péntek este mutatott be.

Matteo Renzi hangoztatta, reméli, hogy kormánya konkrét válaszokat tud majd adni Olaszországnak és reményt, amelyre elsősorban a fiatal generációnak van szüksége. A 63. olasz kormány szombaton teszi le esküjét, hétfőtől kér bizalmat a római parlament két házában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.