Több beteget kiraboltak

Állig felfegyverkezve rontottak a kórházba

Fegyveresek rontottak be egy Rio de Janeiró-i kórházba és ott legalább húsz beteget és egészségügyi dolgozót kiraboltak.

2014.02.04 20:41MTI
freedigitalphotos.net

A hétfő éjjel lezajlott rablótámadás során mintegy tíz állig felfegyverzett ember tört be a Norte D'Or nevű riói kórházba, ahol az áldozatok tanúvallomásai szerint mobiltelefonokat, készpénzt, órákat és ékszereket raboltak el a recepción tartózkodó betegektől, a betegek rokonaitól és kórházi alkalmazottaktól.

Az eset során senki sem sérült meg. A támadás a brazil világváros egyik északi negyedében, Cascadura egyik magánkórházában történt.

Egyes banditák még a kórház más helyiségeibe is behatoltak további áldozatokat keresve, de amúgy nagyon gyorsak voltak, az egész támadás kevesebb mint öt percig tartott - mondták el a kárvallottak. "Három perc terror" - jellemezte az egyikük a történteket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.