Válasz

Kanada bekeményít az ukrán politikusokkal szemben - belépni tilos!

Kanada külügyminisztere kedden bejelentette, hogy országa nem enged belépni területére egyes magas rangú ukrán tisztségviselőket, válaszul arra, hogy a kijevi kormányzat erőszakkal lépett fel tüntetőkkel szemben.

2014.01.29 05:33MTI

John Baird megjegyezte, hogy ugyan jelképes lépésről van szó, de az ukrán kormánynak címzett üzenet kifejezi Kanada rosszallását. Hozzátette, hogy komolyabb lépések is következhetnek, ha az ukrán kormánynak nem sikerül kielégítenie a nép szabadságvágyát és teljesítenie demokratikus követeléseit. Baird óva intett attól, hogy visszatérjen a régi, szovjet stílusú elnyomás Ukrajnába és leszögezte, hogy Kanada szolidáris a tüntetőkkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.