Pakisztánban

Felrobbantották a sínt a személyszállító vonat alatt

A vonat 60-70 kilométeres óránkénti sebességgel Pesavarból Karacsiba tartott, amikor a támadás történt. A merényletet eddig senki nem vállalta magára.

2014.01.17 10:59MTI

Felrobbantották a vasúti sínt egy személyszállító vonat alatt péntek hajnalban Pakisztán középső részén, Rádzsanpur körzetében, a merényletben legalább hárman meghaltak és harmincan megsebesültek - közölték a pakisztáni hatóságok.

A Dawn TV pakisztáni magántelevízió rendőrségi forrásokra hivatkozva közölte, hogy a robbanás miatt a vonat öt kocsija kisiklott Umerkot város közelében. A robbanást távvezérlővel idézték elő, a robbanóanyagot pedig előzetesen a sínekhez erősítették.

A vonat 60-70 kilométeres óránkénti sebességgel Pesavarból Karacsiba tartott, amikor a támadás történt. A merényletet eddig senki nem vállalta magára.

Havádzsa Szaad Rafík pakisztáni vasútügyi miniszter elítélte a merényletet, és további tájékoztatást kért az érintett hatóságoktól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.