Sok a sérült is

Robbanás történt egy illegális kínai játékteremben, többen meghaltak

Robbanás történt egy illegálisan működtetett dél-kínai játékbarlangban hétfőn. Legalább 14 ember meghalt, hét megsérült.

2014.01.13 16:45MTI

A játékbarlang a Kujcsou tartományi Laosan falu határában található, távol a lakott területektől, hegyvidéki környezetben. A nyomozás előzetes eredménye szerint nem balesetről, hanem szándékos támadásról van szó. A rendőrség bűncselekményként kezeli az ügyet - jelentette a kínai online média.

Az ügyben nyomban megszólaltak a tartomány legfelsőbb vezetői a gyors mentést, a sérültek gondos ellátását és a hasonló esetek elkerülésére tett intézkedéseket szorgalmazva. A rendőrség a helyszínt lezárta és folytatja a nyomozást. Kínában illegális a szerencsejáték, és az ilyen erőszakos események gyakran a szervezett bűnözéshez kapcsolódnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.