Gyilkolt a kamion

Meghalt három magyar egy ausztriai autópálya-balesetben

Életét vesztette három magyar az ausztriai A4-es autópályán egy pénteken este történt autóbalesetben.

2014.01.11 11:35MTI
Képünk illusztráció

A magyarokat szállító mikrobusz, amelyben összesen heten utaztak, az autópálya Gols (Gálos) és Mönchof (Barátudvar) közötti szakaszán Budapest irányában haladva beleszaladt egy kamionba, amely még mintegy száz méteren át vonszolta magával a kocsiszekrény hátsó részébe beakadt járművet.

A súlyos balesetben a kisbusz további három utasa is megsérült, őket a kismartoni (Eisenstadt) kórházba szállították.

A tudósítások szerint a 23 és 52 év közötti magyarok bajorországi munkahelyükről tartottak hazafelé, amikor az A4-es autópálya Fertő tó közeli szakaszán szerencsétlenül jártak.

A burgenlandi tartományi rendőrség szóvivője, Gerald Koller az ORF-nek elmondta, hogy a pályára Mönchofnál felhajtó két autó miatt a kamion a belső sávba húzódott és lefékezett, ekkor futott bele a belső sávban haladó, magyarokat szállító kisbusz.

A mentés miatt keletkező torlódásban további ütközések is történtek. Az autópályát a mentés idejére le kellett zárni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.