Vagy nem tudja, mi történik

Putyin: az ukrán ellenzék szélsőséges erők eszkösze

Az orosz elnök azzal vádolta meg hétfőn az ukrán ellenéket, hogy vagy nem érti, mi történik az országban, vagy szélsőséges erők tevékenységét leplezi.

2013.12.02 18:14MTI
MTI

Vlagyimir Putyin erről a jereváni látogatását lezáró sajtótájékoztatón beszélt. Vlagyimir Putyin azt hangoztatta, hogy mindaz, ami Kijevben történt, inkább hasonlít pogromokra, mint forradalomra. Az ellenzéki akcióknak szerinte kevés köze van Ukrajna és az Európai Unió kapcsolataihoz.

Vasárnap néhány száz tüntető megrohamozta az ukrán elnöki hivatal épületét és az ott felsorakoztatott belügyesekre támadt. Az ellenzék szerint az összecsapás provokáció volt, a hatalom így próbálta lejáratni a Függetlenség terén folyó békés tüntetést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.