Hat sérült

Lezuhant egy kisgép Alaszkán, négyen meghaltak

Lezuhant egy Cessna típusú kisgép helyi idő szerint péntek este Alaszkán. A szerencsétlenség következtében négy ember életét vesztette, hatan sérüléseket szenvedtek.

2013.11.30 13:07MTI

A hatóságok tájékoztatása szerint az egymotoros Cessna 208-as gép Bethel kisvárosból St. Mary településre tartott, de útközben eltűnt.

A gép roncsait St. Mary közelében megtalálták, és hozzákezdtek a sérültek ellátásához. Egyelőre nincs hír arról, hogy az életben maradottak sérülései mennyire súlyosak. A szerencsétlenség oka még nem ismert. A Cessna pilótája is az áldozatok között volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.