Leszerelés?

Kerrynek nincsenek különleges várakozásai Iránnal kapcsolatban

John Kerry amerikai külügyminiszter hétfőn kijelentette, hogy nincsenek különleges várakozásai az iráni atomprogramról a héten újrainduló genfi tárgyalásokkal kapcsolatban. Jelezte, hogy reményei szerint sikerül véglegesíteni egy átmeneti megállapodást a nukleáris programról.

2013.11.19 03:32MTI
Fotó: MTI

"Nincsenek különleges elvárásaim a genfi tárgyalásokkal kapcsolatban azon kívül, hogy jóhiszeműen fogunk tárgyalni" - mondta Kerry, aki Ahmet Davatoglu török külügyminisztert fogadta washingtoni hivatalában. Az amerikai diplomácia vezetője cáfolta Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnöknek azt a kijelentését, miszerint a hét végén Jeruzsálembe utazik, hogy egyeztessenek az iráni nukleáris programmal kapcsolatos ügyekben. Közölte: csak a hálaadás napja, vagyis november 28. utánra tervezi, hogy visszatérjen Izraelbe és a palesztin területekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.