Túszdráma vége

Megadta magát a párizsi banki túszejtő

Megadta magát az a férfi, aki túszul ejtett négy embert egy párizsi bankban pénteken késő délután.

2013.10.18 21:35MTI

A 43 éves férfi Párizs központjában a CIC bank egy fiókjában ejtett túszul lőfegyverrel fenyegetőzve négy embert, majd kettőt elengedett, idővel pedig még egyet a rendőrséggel folytatott csaknem másfél órás alkudozás eredményeként. Végül utolsó túsza is kiszabadult, a férfi pedig megadta magát.

A túszdráma során egyetlen lövés sem dördült el, a férfit a rendőrség pszichiátriai őrizetbe helyezte - mondta Christophe Crepin rendőrségi szóvivő. A férfi az ellen tiltakozott, hogy nem jogosult állami támogatású lakásra fogyatékos fiával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.