Nari jön

Trópusi vihar közeleg - Kerry lemondta Fülöp-szigeteki látogatását

John Kerry amerikai külügyminiszter a Nari nevű trópusi vihar jelentette veszélyekre hivatkozva csütörtökön lemondta Fülöp-szigeteki látogatását.

2013.10.10 10:49MTI
MTI

Az időjárás-előrejelzések szerint a vihar péntek hajnalban heves esőzésekkel és erős széllel tájfunként éri el a Fülöp-szigetek északi részét.

Kerry péntekre és szombatra tervezett megbeszéléseket Fülöp-szigeteki tisztségviselőkkel Manilában, amely Indonéziát, Bruneit és Malajziát is érintő délkelet-ázsiai körútjának utolsó állomása lett volna.

Az amerikai politikus ázsiai látogatásán Barack Obama amerikai elnököt helyettesítette, aki a szövetségi kormányzat részleges leállása miatt lemondta délkelet-ázsiai útját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.