Ha kormányra kerülne

Miliband: a brit Munkáspárt befagyasztaná az energiaárakat

"A brit Munkáspárt legalább 20 hónapra befagyasztaná a lakosságnak és a családi vállalkozásoknak felszámolt kiskereskedelmi áram- és gázárakat, ha a következő választáson kormányra kerülne."

2013.09.24 19:36MTI

Ed Miliband, a párt miniszterelnök-jelöltje a Labour vezetője a legnagyobb baloldali brit parlamenti erő Brightonban tartott éves konferenciájának zárónapján kijelentette azt is, hogy a párt elképzelései alapján a nagy energiaszolgáltató cégeket feldarabolnák, és tevékenységük ellenőrzésére a jelenleginél erőteljesebb felügyeleti hatóság jönne létre.

Miliband szerint ez "igazságosabb bánásmódot" jelentene a lakosság számára az energiaszolgáltatók részéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.