Már közel 70 halott

Nairobi: behatolt a rendőrség a bevásárlóközpontba, rengeteg a halott

Rendőrök hatoltak be vasárnap este Nairobiban abba a bevásárlóközpontba, ahol szomáliai terroristák elbarikádozták magukat túszaikkal együtt.

2013.09.22 21:05MTI

Komoly akció van folyamatban - közölte a kenyai válságközpont. A behatoló rendőrök azt jelentették, hogy az épület belsejében sok helyen látni holttesteket. A végleges veszteségmérleg sokkal súlyosabb lehet, mint amit eddig tudni lehetett - mondták.

A vöröskereszt twitteres közleménye szerint kilenc holttestet kihoztak az épületből, és ezzel 68-ra emelkedett a halálos áldozatok száma.

A négyszintes épületből szórványos lövöldözés hallatszik, egyes támadók állítólag még gránátokat is dobálnak a rendőrökre - közölte egy biztonsági forrás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.