Határozottan fel fognak lépni

Egyiptom - figyelmeztették a tüntetőket

Az egyiptomi belügyminisztérium szombaton ismét erélyesen figyelmeztette a kormányellenes tüntetőket, hogy nem tűri el Kairó utcai forgalmának megakadályozását.

2013.09.15 07:25MTI

A fővárosban békés, több vidéki városban erőszakos tüntetések voltak előző nap amiatt, hogy júliusban a fegyveres erők megbuktatták Mohamed Murszi elnököt, aki iszlamista útra akarta vinni az országot. A belügyminisztérium bűncselekmények elkövetésével vádolta meg a tüntetőket, köztük az utak lezárásával és tudósítók felszerelésének elkobzásával.

A közlemény szerint a rendőrség "határozottan fel fog lépni" az ilyen tettekkel szemben, amelyek "veszélyeztetik az állampolgárok biztonságát".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.