Szíriai katonai beavatkozás

Hagel: Amerika elkötelezettségének hitelessége a tét

"A Szíriával szembeni katonai fellépés ügyében az Egyesült Államok nemzetközi normák és egyéb nemzetközi védelmi kötelességei iránti elkötelezettségének hitelessége a tét."

2013.09.03 21:55MTI

Ezt hangsúlyozta keddi szenátusi meghallgatásán Chuck Hagel amerikai védelmi miniszter. "Az Egyesült Államok szavának jelentenie kell valamit" - mondta a miniszter, emlékeztetve a szenátus külügyi bizottságának tagjait arra, hogy Barack Obama amerikai elnök figyelmeztette Bassár el-Aszad szíriai államfőt: a vegyi fegyverek bevetésével ne lépje át az amerikai tűréshatárt.

A Pentagon vezetője hangsúlyozta, hogy az amerikai haderő bármikor kész a katonai csapás végrehajtására, amikor azt Obama elnök elrendeli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.