Patnától 200 kilométerre

Legalább 35 hindu zarándok életét oltotta ki a Rádzsja Ráni expressz

Az indiai vasúti illetékes elmondta: a mozdonyvezető annyiban hibázott, hogy az állomáshoz közeledve nem is lassított, változatlan sebességgel haladt tovább.

2013.08.19 12:54MTI
Forrás: youtube.com

Legalább húsz hindu zarándok életét vesztette hétfőn India északkeleti részén, Bihar államban, amikor egy kisváros vasútállomásán elgázolta őket a vonat.

A vasúti szóvivő szerint a zarándokok a tilos jelzés ellenére keltek át a síneken, amikor befutott a Rádzsja Ráni expressz. Az eset Bihar állam székhelyétől, Patnától 200 kilométerre történt.

A feldühödött tömeg összeverte a mozdonyvezetőt, aki egyes hírek szerint meghalt, más értesülés szerint válságos állapotban kórházban van. Ezután leszállították az utasokat a vonatról, és megpróbáltak fölgyújtani több vasúti kocsit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.