Rusnoknak nem jött össze

Kedden mond le a cseh miniszterelnök

Jirí Rusnok cseh miniszterelnök, akinek szakértői kormánya szerdán nem kapta meg a parlament bizalmát, kedden nyújtja be lemondását Milos Zeman köztársasági elnöknek.

2013.08.09 16:51MTI

A prágai közszolgálati televízió szerint erről a kormány pénteki ülésén született döntés. Rusnok, miután kormánya szerdán nem szerezte meg a képviselőház bizalmát, újságíróknak azt mondta, hogy csütörtökön vagy pénteken nyújtja be lemondását. 

A pénteki kormányülés után a miniszterelnök megerősítette, hogy kormánya a következő időszakban már semmiféle fontos ügyben nem kíván döntést hozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.