A személyzet el tudott menekülni

Kiégett egy csirkéket szállító repülőgép Lipcsében - VIDEÓ

Az Ukraine Air Alliance gépe Lipcséből az oroszországi Minyeralnije Vodi repülőterére indult, amikor az előkészületek közben egyelőre tisztázatlan körülmények között tűz ütött ki a fedélzeten, és a repülőgép teljesen kiégett.

2013.08.09 11:59MTI
Forrás: youtube.com

Teljesen kiégett péntekre virradó éjjel egy élő csirkéket szállító Antonov 12-es repülőgép Lipcsében, a hétfős személyzet még időben el tudta hagyni a fedélzetet - olvasható az Aviation Herald szakportál honlapján.

Információik szerint az Ukraine Air Alliance gépe Lipcséből az oroszországi Minyeralnije Vodi repülőterére indult, amikor az előkészületek közben egyelőre tisztázatlan körülmények között tűz ütött ki a fedélzeten, és a repülőgép teljesen kiégett.

A hétfős hajózó személyzet még idejében el tudta hagyni a fedélzetet, a balesetben nem sérült meg senki, a lipcsei repülőteret az oltás idejére lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.