Los Angeles: halott, sebesültek

Kávézók teraszán üldögélők tömegébe hajtott bele az ámokfutó autós - VIDEÓ!

Egy ember meghalt, tucatnyi pedig megsérült abban a balesetben, amely egy felkapott sétányon történt szombaton Los Angelesben: egy személykocsi belehajtott a sétálók, illetve kávézók teraszán üldögélők tömegébe.

2013.08.04 11:46MTI
Forrás: youtube.com

Brian Humphrey, a Los Angeles-i tűzoltóság szóvivője közölte: a környék biztonsági kamerái által készített felvételek alapján nem úgy tűnik, hogy a mintegy óránkénti 30 kilométeres sebességgel a tömegbe hajtó gépkocsi vezetője elveszítette volna az uralmát a járműve felett, és bizonytalanul vezette volna az autót. A tettes elhajtott a helyszínről, a rendőrség Santa Monicában megtalálta az autóját, és őrizetbe is vette a gyanúsítottat, akinek megkezdődött a kihallgatása. Egyelőre nem tudni, hogy miért hajtott a tömegbe, és ittas volt-e a 20-a évei közepén járó fehér férfi, akit az ámokfutással gyanúsítanak.

A fekete színű Dodge Avenger mintegy tucatnyi embert ütött el. A kórházba szállítottak közül egy sérült meghalt, kettőnek az állapota kritikus, többeket fej-, illetve végtagsérülésekkel ápolnak.

A férfi a Venice Beach elnevezésű sétányon hajtott a tömegbe. Ezt a területet előszeretettel látogatják a turisták, mert itt számtalan étterem, kávézó és galéria várja az érdeklődőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.