A 10 fokos hidegben 7 órát fagyoskodtak

Százhúsz síelő rekedt egy meghibásodott síliftben

Közel hét órán át mintegy 120 síelő rekedt egy meghibásodott síliftben csütörtök délután a bosnyák fővárostól 30 kilométerre található jahorinai síparadicsomban.

2008.01.04 15:14MTI

A mínusz 10 Celsius fokos hidegben a mentést a rossz időjárás mellett az is akadályozta, hogy a sílift egy nehezen megközelíthető helyen akadt el. Az utolsó pórul járt utast csütörtökön, nem sokkal éjfél előtt szabadították ki - jelentette a bosnyák média pénteken. A kabinban rekedtek közül senki sem sérült meg, a meghibásodás oka egyelőre ismeretlen és az utasok állampolgárságáról sem közöltek részleteket. A Szarajevó közelében magasodó Jahorina-hegység lejtőin rendezték 1984-ben a Téli Olimpiai Játékokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.