Abuja

Két távolsági busszal is ütközött a tartálykocsi Nigériában - eltérő adatok az áldozatok számáról

Idén áprilisban 36 ember halt meg Nigéria déli részén azt követően, hogy egy tartálykocsi zsúfolt autóbusszal ütközve felrobbant.

2013.07.15 08:51MTI

Legalább hat ember meghalt, 16 megsérült, amikor egy tartálykocsi két távolsági busszal ütközött a nigériai főváros, Abuja külterületén - közölték a hatóságok vasárnap.

A baleset előző nap késő este történt. A sérülteket kórházba szállították. Értesülések szerint a tartálykocsinak elromlott a féke és több járművet is elsodort, míg végül két távolsági busszal ütközött.

Egy nigériai hírportál, a Daily Post ugyanakkor azt írta, hogy a balesetben legkevesebb 20 ember vesztette életét.

Idén áprilisban 36 ember halt meg Nigéria déli részén azt követően, hogy egy tartálykocsi zsúfolt autóbusszal ütközve felrobbant.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.