Fejlesztések

Martonyi: Marokkó ideális kiindulópont lehet

"Magyarország és Marokkó ideális központok ahhoz, hogy onnan kiindulva az egyik ország fejleszthesse kereskedelmi, befektetési, valamint gazdasági kapcsolatait a másik állam térségében."

2013.07.04 13:49MTI
Szaad ad-Din al-Oszmani és Martonyi János Fotó: MTI

Martonyi János a Külügyminisztériumban fogadta marokkói kollégáját, Szaad ad-Din al-Oszmanit. 

Sajtótájékoztatójukon Martonyi János kifejtette: Marokkó ideális kiindulópontja lehet a magyar vállalatoknak Afrika felé, a magyar kül- és gazdaságpolitikának jelenleg egyébként is fontos célterülete az afrikai kontinens egésze. 

Szaad ad-Din al-Oszmani üdvözölte, hogy a magyar-marokkói kapcsolatok az utóbbi időben elmélyültek, és a két ország a kereskedelmi, politikai és kulturális kapcsolatai továbbfejlesztésén munkálkodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.