Robbantás

Diáklányokat és tanáraikat robbantották fel Pakisztánban

Pakisztáni terroristák felrobbantották Kvettában az ottani női egyetem egyik autóbuszát, és meggyilkoltak 11 tanárt és diáklányt.

2013.06.15 16:08MTI

A merényletben 22-en megsebesültek, egyesek válságos állapotban vannak. Őket a Bolan egészségügyi központba vitték, ahol egy óra múlva újabb robbanás történt a helyi sajtó szerint.

Az első pokolgép a Szárdár Bahadur Hán női egyetem parkolójában álló buszban robbant fel, amikor a diákok éppen elindultak volna a délelőtti tanítás után. A jármű kigyulladt, ezért sok az égési sérült. Az áldozatok között tanárok is vannak.

A két merénylet elkövetői nem jelentkeztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.