Oroszország

Megtalálták egy eltűnt helikopter roncsait - 5 halottal

Meghalt annak az orosz helikopternek a teljes személyzete és az utasa, amely még csütörtökön nem érkezett meg a célállomására Habarovszk környékén.

2013.06.08 18:35MTI

Egy mentőegység szombaton bukkant az Mi-8-as helikopter roncsaira, valamint azoknak a holttestére, akik a gép lezuhanásakor a fedélzetén tartózkodtak - jelentették be szombaton az orosz hatóságok. A helikopter négyfős személyzettel és egy utassal indult 3 tonna szállítmánnyal egy Habarovszk környéki településre, de a várt időben nem érkezett meg oda. A gép lezuhanását senki nem élte túl.

A helikopter után kutatók a gép célállomásától 27 kilométerre északnyugatra találták meg a roncsokat és a holttesteket - közölték a hatóságok. Arról egyelőre semmit nem közöltek, hogy mi okozta a szerencsétlenséget.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.